Presenter och gåvor

Att komma på en bra present kan vara riktigt svårt. I dag tipsar vi därför om några sajter där du kan få inspiration när du letar efter presenter. Vem vet, kanske hittar du rent av den perfekta gåvan hos någon av sajterna?

present

Wildlifegarden.se

Här finns gåvor för den trädgårdsintresserade. Välj bland fina fågel- och fjärilsholkar eller varför inte en fågelmatare? Här finns också regnmätare, snidade träfåglar och brickor med fågelmotiv med mera.

Roligaprylar.se

En sajt med både roliga, kluriga och smarta saker att ge bort.

Bluebox.se

Även detta är en sajt med roliga, smarta, snygga och fina presenter att ge bort till någon du tycker om. De här är en sajt där man kan få mycket presentidéer till personer i alla åldrar!

Grillhouse.se

Drömbutiken för den som älskar grill och BBQ. Här kan man köpa snacks, marinader, grillsåser, kryddor och massor av tillbehör till grillälskaren. De säljer även presentförpackningar med heta såser som är perfekta att ge bort till den som inte är rädd för stark mat!

Bokus.com

Köp en bok, almanacka, skrivbok eller dagbok. Hos Bokus finns mycket att välja mellan, såväl pocket som e-böcker.

Thebodyshop.se

Skäm bort någon med skönhetsprodukter. I sortimentet finns smink, doft, hårvård och hudvård. De har också färdiga presentförpackningar i olika prisklasser, från 85 kronor och uppåt.

Disneystore.se

Den perfekta presenten till de små kanske du hittar i den officiella Disneybutiken. Urvalet av produkter med kända Disneyfigurer är enormt och sträcker sig från kramdjur till bestick och julpynt.

Falbygdensosteria.se

Köp färdigförpackade presentlådor med ost och delikatesser. Presentlådorna finns i olika storlekar och prisklasser och innehållet varierar beroende på vilken låda man väljer. Falbygdensosteria säljer både till företag och till privatpersoner.

Presentkorttorget.se

Köp presentkort online och få presentkortet hemskickat eller på mail! Smidigt och enkelt och det finns massor av butiker att välja bland.

Livit.se

Ge bort en upplevelsepresent till någon. Hos livit.se finns flera olika upplevelser att välja mellan och du kan ge bort upplevelser som gäller för en eller två personer.

Chokladshopen.se

Chokladshopen säljer choklad från premiummärken som Valrhona och Amedei. Kolla in deras presentförpackningar och chokladprovningskit. De säljer även lakrits och egengjorda chokladpraliner.

Olioli.se

Här kommer ytterligare ett tips på en butik som säljer ätbara presenter. Hos Olioli kan du beställa hem delikatesser som olivolja, vinäger, balsamico, pasta och annat smått och gott.

Royaldesign

Hos Royaldesign finns hundratals designprodukter för hemmet. Här kan du köpa både användbara presenter och prydnadsföremål av hög kvalitet. Bland märkena finns bland annat Georg Jensen, Himla, Ittala, Skultuna, Le Creuset med flera.

Tidningskungen.se

Ge bort en prenumeration på en tidning. Hos Tidningskungen kan du välja mellan massor av olika tidskrifter som du kan ge bort en prenumeration på. Det finns magasin för de flesta intresseområden och åldrar.

Lyxxa.se

En smyckesbutik online där du kan handla märkessmycken från bland annat Sandberg, Ole Lynggaard, Astrid och Agnes, Edblad och Michael Kors. Det finns en bra mix av smycken i både mellanprisklassen och lyxklassen. De säljer även klockor från bland annat Triwa, Abbot and Mosley och Fossil.

About the Author: sara