Sportsajter

Oavsett om du tycker om att titta, läsa, diskutera eller betta på sport så finns en sajt som passar just ditt intresseområde. Här har vi samlat några av de bästa sport- och idrottsajterna på nätet. Perfekt att botanisera bland när du vill hitta bra sajter om sport och idrott.

Sport - ishockey

Oddsonline.se

Oddsonline.se är sidan för dig som gillar betting. Här får du som läsare del av massor av användbar information inför kommande matcher i alltifrån fotboll till handboll. På sidan kan du bland annat jämföra oddsen hos olika spelbolag, se matchstatistik och få tips på intressanta erbjudanden.

En av de senaste nyheterna hos Oddsonline är deras avdelning med speltips där du kan läsa hur andra spelare tippar i utvalda matcher.

Svenskaspel.se

Hos det statliga spelbolaget Svenska Spel kan du tippa på matcher över nätet. De erbjuder bland annat de populära kombinationsspelen Stryktipset, Europatipset och Bomben.

ATG.se

Vill du betta på trav och galopp är ATG.se sidan du ska besöka. Där kan du till exempel spela Harry Boy, V75 eller satsa på enskilda lopp.

Svenskfotboll.se

Är du fotbollsintresserad har du säkert svenskfotboll.se som en favoritsida. Sajten drivs av Svenska Fotbollförbundet och innehåller information om de svenska fotbollslandslagen, allsvenskan, damallsvenskan, superettan, elitettan och olika cuper som arrangeras i Sverige. På svenskfotboll finns givetvis aktuella tabeller och nyheter du inte vill missa.

Svenskafans.com

Ta del av matchberättelser och nyheter från sportens värld direkt från fansen. Det finns även ett forum där du kan diskutera med andra sportentusiaster om ishockey, fotboll och bandy om du vill. Spana också in alla podcasts som finns att lyssna på.

Viasatsport.se

Tv-kanalen Viasatsport sänder massor av sport. På deras webbsida kan du skapa ett Viaplaykonto och få tillgång till deras stora utbud av sportsändningar och sportdokumentärer direkt i datorn eller mobilen. På webbsidan kan du även ta del av podcasts, bloggar, nyheter och mycket annat intressant.

Swehockey.se

Svenska hockeyförbundets webbsida hittar du på Swehockey.se. Där kan du läsa allt om landslagshockeyn i Sverige.

SHL.se

Sweden Hockey League, den högsta ligan i ishockey i Sverige, har en egen webbplats som du hittar på SHL.se. Där hittar du allt om lagen, fakta om kommande matcher, aktuella tabeller och statistik.

NHL.com

För den som vill veta hur det går i NHL är förstås ligans officiella webbsida NHL.com det bästa alternativet. På sajten finns massor av statistik och lagfakta tillsammans med aktuella nyheter och tabeller. På sidan finns även en supporterbutik där du kan köpa alltifrån sweatshirts med favoritlagets klubbmärke till vattenflaskor och klockor.

Friidrott.se

Är du intresserad av friidrott bör du kolla in Svenska Friidrottsförbundets webbsajt friidrott.se för att få senaste nytt, resultat och statistik. På sidan kan du även läsa mer om tävlingar, regelverk och historiska fakta.

SOK.se

SOK står för Sveriges Olympiska Kommitté och på deras hemsida kan du hitta all information du behöver om de olympiska idrotterna samt få information, inför och under de olympiska spelen.  Det är också här du hittar information om den svenska OS-truppen och historiska fakta om de svenska OS-prestationerna.

Svenskgolf.se

På Svenskgolf.se kan du bland annat läsa nyheter om golfsporten, ta del av tips på golfresor och hitta golfklubbar. Du kan även ta del av faktaguider för att lära dig mer om golf.

Tennis.se

Svenska Tennisförbundet hittar du på tennis.se. Där kan den som vill ta del av aktuella händelser inom svensk tennis samt hitta klubbar och information om kommande tävlingar.

Svenskidrott.se

Svenskidrott.se är en sajt som ägs och drivs av Svenska Riksidrottsförbundet. Där hittar du information om alla anslutna idrottsföreningar runt om i hela Sverige, vilket gör sidan perfekt för den som vill börja idrotta. Välj vilken idrott/sport du är intresserad av så får du upp en lista med olika föreningar som du kan vända dig till.

Intersport.se

Intersport är en butikskedja som säljer sportkläder och sportutrustning både över nätet och i butik. Bredden i sortimentet är stort och du kan hitta alltifrån utrustning för styrketräning till cyklar och bandyklubbor. Givetvis finns det mer specialiserade butiker på nätet om du skulle föredra det, men hos Intersport kan du alltså handla utrustning för flera olika typer av sporter/idrotter. Vill du inte handla över nätet kan du istället använda sidan för att kolla lagersaldo i din närmsta butik.

Lycka till i jakten på din favoritsajt om sport!